Termékajánló
Termék részletek


LG ARTCOOL OLDALFALI SPLIT klíma szett, 5kW, AM18BP KIFUTÓ TERMÉK!

LG ARTCOOL OLDALFALI SPLIT klíma szett, 5kW, AM18BP KIFUTÓ TERMÉK!
500 380 Ft
LG Inverter V technológia: Melege van, de nem szeret sokáig várni míg lehűl a szoba? Néha fázik, néha megsül, mert folyamatosan ki-be kell kapcsolgatnia légkondicionálóját? Egyenletes hőmérsékletre vágyik otthonában? Zavarja a gép alapzaja? Válassza az LG Inverter V technológiájú légkondicionálót, mely egyszerű és gyors hűtést biztosít.
LG Inverter V - Plasmaster Ionizáló Plus: Otthonába visszük a tisztaságot! Az LG Plasmaster Ionizáló Plus technológiája semlegesíti a kellemetlen szagokat és csökkenti a légúti megbetegedések kialakulásának kockázatát.
LG Inverter V - Aktív Energiaszabályzás: Az LG lakossági légkondicionálói új világot teremtenek Önnek és családjának, melyben az energiatakarékosság játssza a fő szerepet. Csökkenteni szeretné villanyszámláját, de a kellemes hőmérsékletről sem mondana le szívesen? Az LG teljesíti kívánságát.
Magas fokú energiahatékonyság: Az LG új, Inverter V technológiája forradalmasítja a légkondicionálók energiahatékonyságát. Élvezze az LG teljesítményét csendes működés és energiamegtakarítás mellett.
Aktív energiaszabályzás: Az aktív energiaszabályzás funkció segítségével a hűs levegő kényelmét élvezheti, miközben energiát takaríthat meg
Teljes csend: Az LG klímaberendezések rendkívül alacsony zajszinten működnek: az LG egyedi, alacsony rezgésszámú kompresszora, ferdelapátos ventilátora és a kefe nélküli, egyenáramú motoros technológiája segítségével sikerült kiküszöbölni a nem kívánatos zajokat és biztosítani a csendes működést.
Csendes üzemmód: A Csendes üzemmód halkabb működést jelent, nyugodt körülményeket biztosítva a pihenéshez.
MICRO porszűrő: A szűrő felületének elektrosztatikus töltése összegyűjti a káros mikroszkopikus anyagokat, amelyek allergiát vagy betegséget okozhatnak.
Antibakteriális légszűrő: Az antibakteriális szűrő felfogja a 10 μm-nél nagyobb porszemcséket. A nagy légáramú, alacsony zajszinttel működő mikroporszűrő felületén erős az elektrosztatikus töltés, így magához vonzza és összegyűjti a káros, mikroszkopikus nagyságú anyagokat, a pollent és finomport, amelyek légzőszervi megbetegedéseket, valamint allergiát okozhatnak.
Jet cool: A légkimenetel optimalizálása biztosítja az erőteljes légáramot, ami alig több mint 5 perc alatt képes akár 5 fokkal csökkenti a szoba hőmérsékletét.
Négyirányú, automatikus légterelés: A négyirányú légterelés gyorsan és hatékonyan tereli a hideg levegőt a szoba minden sarkába. A terelőlapát és terelőzsalu vízszintes vagy függőleges irányú beállításával a szoba egyes részei is gyorsabban hűthetők.
Egyszerű telepítés: Az LG légkondicionálókat úgy terveztük, hogy könnyű és hatékony legyen a felszerelésük. Ebben kialakításuk, a tökéletesített szerelőlap, az eltávolítható burkolat részek, valamint a kitámasztó kar - mely a fal és a berendezés között alakít ki elegendő teret - nyújt segítséget.
Tükrös dizájn
Garancia: 3 év teljes körű + 7 év a kompresszorra
  • Cikkszám
    FRI-0017
Webáruház készítés