Termékajánló

Sanimix

A Sanimix kft. 1994 óta a minőség és a megbízhatóság garanciája a szaniter áruk forgalmazásában. 25 éve széleskörű piaci tapasztalataival és kedvező árfekvésű termékeivel áll vásárlói rendelkezésére.

1994 után a folyamatosan növekvő forgalomnak köszönhetően, 1998-ra a cég bekerült az első három vezető magyarországi csaptelep importőr cég közé. Újabb két év elteltével a vezető helyet is sikerült megszereznie, melyet azóta is sikeresen megőrzött. 

2002-től a Sanimix Kft. beindította távol-keleti import tevékenységét, és az azóta eltelt idő igazolta, hogy a távol-keletről importált termékek is piacképesek Magyarországon. 

A termékpaletta a csaptelepeken kívül az egyszerű zuhanykabinoktól egészen a legszélesebb igényeket kielégítő luxus gőzkabinokig terjed. A szortiment részét képezik még vízszűrők, zuhanypanelek, kádak és egyéb fürdőszobai kiegészítők.

A cég Magyarországon elsőként hozta létre saját szervíz hálózatát, melynek segítségével minden problémát napokon belül orvosolni tud országszerte.

Kizárólag ÉMI és MEEI által bevizsgált, CE tanusítvánnyal rendelkező termékeket forgalmaz.

Az elmúlt 25 év kitartó szakmai munkájának eredményeként a Sanimix márkanév az egyik legdinamikusabban fejlődő márka a csaptelepek, zuhanykabinok, hidromasszázs zuhanykabinok és gőzkabinok területén.

Webáruház készítés