Bútor

Fürdőszoba bútor, fürdőszoba bútorok, fürdőszoba kiegészítők!

Nézzen körbe, széles fürdőszoba bútor, fürdőszobai szekrény választékunkból kiválaszthatja a tökéletes darabot az Ön számára! A fürdőszoba bútor tervezésekor a fürdőszoba hangulatának, stílusának a lakás vagy ház egyéb helységének hangulatát kell tükröznie. Legyen az hagyományos fürdőszoba bútor, modern vagy minimál stílusú esetleg rusztikus fürdőszoba bútorok, az anyagok kiválasztásánál körültekintően kell eljárnunk .Nedves, párás helység lévén, a fürdőszoba bútor legfontosabb jelemzője kell hogy legyen hogy ellenállónak kell lennie ezen viszontagságokkal szemben. Akciós fürdőszoba bútor, fürdőszoba kiegészítők fürdőszoba faliszekrény, fürdőszoba alsó szekrény, fürdőszoba felső szekrény, fürdőszoba tükör, fürdőszoba lámpa széles választékban!

>

Fürdőszobai szekrény, fürdőszobai faliszekrény, fürdőszobai alsó szekrény széles választékban, akciós fürdőszoba bútor árak mellett!

Akciós Fürdőszoba bútor és fürdőszoba kiegészítők, fürdőszoba tükör, fürdőszoba lámpa, fürdőszoba szekrény vásárlás egész évben nagy választék webáruházunkban!

Nézz körül most webáruházunkban!

Fürdőszoba bútor, fürdőszoba bútorok, fürdőszoba alsó szekrény, fürdőszoba faliszekrény, fürdőszobai szekrény, fürdőszoba komplett szettek, fürdőszoba lámpa, fürdőszoba tükör akciós árak mellett!

Akciós fürdőszoba bútor vásárlás egész évben, fűrdőszoba bútor árak kedvezően!

Tovább

Akciós Fürdőszoba bútor, Akciós Fürdőszoba bútorok, fürdőszoba szettek!

 

Sok sok évvel ezelőtt, hazánkban a fürdőszobák nagyjából csupán egy mosdókagyló, fürdőszoba tükörzuhanykabin vagy kád, esetleg egy felső polc vagy alsó szekrény berendezésekből tevődtek össze. Napjainkban azonban a lakberendezés területén is egyre inkább teret hódított magának az esztétikum, igényesség, stílusosság igénye. Szerencsés módón ez azonban nem feltétlenül a praktika és kényelmesség rovására történt, sőt! Napjainkban egy fürdőszoba területén már létjogosultsága van a fürdőszoba faliszekrény, fürdőszoba bútorok vagy a fürdőszoba komplett szettek által nyújtott berendezéseknek.

Mindez nem csupán a látványt varázsolja lényegesem szebbé, igényesebbé és esztétikusabbá, hanem a kényelmet is biztosítja. Hiszen a fürdőszobák a funkciók ellátásának a bővülésen is keresztülmentek. Már nem csupán a napi tisztálkodás eszközeként szolgálnak minket, hanem egy nehéz nap vagy netán egy stresszes hét utáni megérdemelt pihenés, ellazulás fokozott igénye miatt egyfajta pihentető funkciót is kiérdemeltek ezek a helyiségek.

Éppen ezért a fürdőszobánknak a megtervezését ugyanolyan komolyan szükséges vennünk, mint a lakás többi helyiségét is. A tárolás és a kényelem itt is pontosan annyira lényeges funkció, mint a többi hely esetében. A legtöbb esetben a komplett fürdőszoba bútor faliszekrényből, egy arányos méretű fürdőszoba tükör termékből áll, továbbá fontos eleme még a fürdőszoba alsó szekrény is. De a legújabb trendek kedveznek az állószekrény melletti döntésnek is. A fontos az, hogy a funkció és a design közötti összhang meglegyen.

 

Fürdőszoba bútor, fürdőszoba bútorok, fürdőszoba kiegészítők - fürdőszoba faliszekrény, fürdőszoba alsó szekrény, fürdőszoba komplett szettek - Hogyan tervezzük meg?

 

Most szeretnénk Önnek néhány ötletes tanáccsal segíteni annak érdekében, hogy könnyebben hozzásegítsük a jó döntéshez, ezáltal pedig a fürdőszoba megtervezése egy könnyű és örömteli feladattá válhat, amelynek természetesen eredményeképpen egy kellemesen berendezett, megfelelően funkcionáló, de mindemellett esztétikus helyiségben élvezhetjük munka vagy edzés utáni lazító pihenésünket és a mindennapos tisztálkodást.

 

Akciós Fürdőszoba bútorok, akciós fürdőszoba bútor, fürdőszoba kiegészítők - fontos a tér!

 

Mint az össze egyéb helyiség esetében, itt is a legfontosabb szempont a méret. Egy kisebb fürdőszoba esetében a hely minél optimálisabb és praktikusabb kihasználásával párhuzamosan a tér optikai megnövelése a kettő leglényegesebb cél. Ezzel ellentétben értelemszerűen egy nagy helyiségekben sokkal nagyobb hatáskörünk van.

Kisebb fürdőszobák esetében ajánlott a fürdőszoba alsó szekrény és a fürdőszoba faliszekrény együttes használata. Ajánlott egy falra szerelhető szett mellett döntenünk. Egy fürdőszoba tükör pedig segít abban, hogy egy nagyobb tér hatását keltse. Továbbá, kisebb fürdőszobák esetében mind a burkolat, mind pedig a fürdőszobai szekrény és bútor színe esetében érdemes világos árnyalatok mellett döntenünk.

Egy nagyobb fürdőszoba előnye, hogy több kényelmi funkció alkalmazása lehetséges. Esetleg a komfortérzetet fokozhatja az, ha beszerzünk egy fürdőszobapadot, illetve akár egy dupla mosdó is meghatározó kényelmi döntés lehet. Igaz, csak akkor fogjuk a hiányát érezni ennek igazán, ha már egyszer volt szerencsénk kipróbálni, de onnantól kezdve sajnos már nagyon. Továbbá, a szekrényekbe rejtett mosdó azért lehet nagyon praktikus, mert elrejti a lefolyócsövet, és a tárolás problémáját is megoldja. A fürdőszoba alsó szekrény a mosdó alatt ma már annyira egyértelmű választás, mint a zárt fali fürdőszobai szekrény egy nyitott polc helyett. Ugyanis a modern berendezések egyik fő pontja az a rejtett tárolás, amely a rendérzet mellett abban is előnyös, hogy magánéletünk eszközei, akár csak egy tusfürdő vagy fogkrém formájában is, de rejtve fog maradni. Ezért egy nagyobb fürdőszoba esetében is érdemes kihasználni minden ilyesmi lehetőséget, de azonban tudatosnak is kell lennünk, a zsúfoltság, a nehezen megközelíthető helyek csak problémát fognak okozni.

 

Fürdőszoba bútor, Fürdőszobai szekrény, fürdőszabai alsó szekrény, fürdőszobai felső szekrény - Milyen stílus mellett döntsek?

 

A fürdőszoba bútorok területén napjainkban már az anyagok tekintetében és a formavilágában is nagyon széles választékot tud nyújtani mindenki számára, legyen szó bármilyen stílusról, irányzatról, egyéni elképzelésről, igényről. A skandináv stílus mellett voksolók a fa, vagy a fára hajazó anyagokat fogják előnyben részesíteni, de érdemes lehet utána olvasni a skandináv fürdőkultúrának, mert komoly hagyományokkal rendelkeznek a fürdőszobák berendezése terén is. 

A modern és a minimal lakberendezési stílusok elég közeli rokonságban állnak egymással, mindkettő stílus esetében a fürdőszoba bútorok kialakítását a szögletes formák és a lebegő fali fürdőszoba szekrények jellemzik, legyen az akár fürdőszoba alsó szekrény, akár fürdőszoba faliszekrény, akkor is egy egységes és négyzetes formavilágot szükséges alkalmaznunk. Ez a kettő stílusirányzat nagy figyelmet fordít a megfelelő megvilágításra, esetleg a fürdőszoba tükör területén megjelenő fényekkel történő ötletes játék modern hangulatot szolgáltat az egész tér hatásának.

Tovább