Grohe

GROHE TERMÉKEK ISMERTETŐJE

A GROHE a világ vezető egészségügyi és lakossági szerelvény gyártója. Globális márka, amely elkötelezett az innovatív szaniter termékek gyártása iránt.

Hosszú évtizedek óta a GROHE elkötelezett a technológia, a minőség, a tervezés és a fenntarthatóság márkaértékei mellett. Németországban szilárdan lehorgonyzott mérnöki, innovációs és tervezési tevékenységével a GROHE termékei a „Made in Germany” minőségi jelvényt viselik, ami megerősíti az ügyfelek bizalmát a márka iránt. A GROHE gyártási hálózat minden üzeme nagy pontosságú gyártástechnikát alkalmaz, hogy biztosítsa az állandóan magas GROHE szabványoknak való megfelelést.

Az elmúlt tíz évben a GROHE sikerét megerősítette több mint 240 tervezési és innovációs díj, valamint az első három helyezett között szerepelt „2015-ben Németország legtarthatóbb nagyvállalatai” között. Világszerte számos nagy jelentőségű projektet látnak el a GROHE termékeivel, ami tanúsítja, hogy az építészek, a tervezők és a fejlesztők a márkát preferálják.

2014-ben a GROHE a tokiói tőzsdén nyilvánosan jegyzett társaság, a LIXIL Group Corporation részévé vált. A LIXIL a szaniteripar világpiaci vezetője, valamint Japán vezető ház- és építőanyag-szállítója.