Novaservice

NOVASERVIS TERMÉKEK ISMERTETŐJE

A NOVASERVIS a cseh csaptelepek és fürdőszobai kiegészítők (METALIA) egyik vezető gyártója, nem csak Csehországban, hanem Közép- és Kelet-Európában is. A termékek széles választékát kiegészítik az olyan termékek, mint a teljes zuhanyprogram, a PRESTIGE WC-ülőkék, valamint a DAYE kerti program.

A NOVASERVIS 1990 óta aktív a szaniterpiacon, elsődleges tevékenysége fürdőszobai berendezések értékesítése volt, majd 1995-ben egyesült a METAL Znojmo AS-vel, az ismert NOVATORRE márkanév alatt forgalmazott sárgaréz fürdőszobai kiegészítők csehországi gyártójával. A METALIA csaptelepek 2000 óta készülnek a znojmói gyárban. 2011 óta a NOVASERVIS a multinacionális lengyel FERRO csoport tagjaként tevékenykedik.

 Termelésirányítási rendszerünk megfelel az ISO 9001 "Minőségirányítási Rendszer" nemzetközi szabványnak. A NOVASERVIS széles termelési és fejlesztési bázissal rendelkezik, termékeit sokoldalúan tesztelik a forgalomba hozatal előtt.

 Fő célunk: vevői megelégedettség a termékeinkkel és minőségi szolgáltatásainkkal kapcsolatban, ezért mottónk: MINŐSÉG - DESIGN – STÍLUS