Laufen

LAUFEN TERMÉKEK ISMERTETŐJE

Ennek a tradicionális svájci márkának a személyiségét a dizájn, a minőség és a funkcionalitás szimbiózisa határozza meg. A LAUFEN a ROCA csoport égisze alatt működő prémium márka, amely egyike a világ vezető gyártóinak, az egész világra kiterjedő disztribúciós hálózattal rendelkezik.

A cég alapkompetenciái a szaniteráru gyártás területeit ölelik fel. Több mint 125 éve használja a LAUFEN az ember által legrégebben ismert képlékeny anyagot, hogy innovatív szanitereket állítson elő csúcstechnológiájú gyáraiban, legendás svájci pontossággal. A LAUFEN magas szintű ismeretei a fürdőszobáról a kerámia gyártás mély ismeretéből és a kifinomult dizájn házasságából táplálkozik. A svájci dizájnnak köszönhetően a LAUFEN termékek már az első pillantásra is különlegesek, amelyek két nagy dizájn irányzatot egyesítenek magukban: a déli, érzelmekkel teli olasz dizájnt, és a pontosságot és a tisztaságot előtérbe helyező északi hagyományokat.

A LAUFEN szerint a kiváló minőség két szemszögből közelíthető meg: a gyártási ismeretek felől, illetve annak a gyakorlati haszonnak az oldaláról, amit a kész fürdőszoba a vevőknek biztosít – ez utóbbi nem minden esetben nyilvánvaló. A LAUFEN svájci vállalat olyan termékeket állít elő, amelyek a vizet, ezt a különösen értékes erőforrást, takarékosan használják fel, ezzel is bizonyítva elkötelezettségét a természeti erőforrások megőrzése iránt.

A kerámia látnoki megmunkálása az anyag mély ismeretét, kísérleti megközelítést, és az ötleteknek az ipari folyamatok nyelvére történő lefordításának képességet követeli meg. A LAUFEN a különleges anyagot a legnagyobb figyelemmel és kedvteléssel dolgozza fel, hogy a legjobb svájci minőséget biztosíthassa vevőinek.

Intelligensebb, nagyobb, hatékonyabb, még előremutatóbb: A LAUFEN mindig is távolabbra emelte tekintetét. Ez a gyártás során az erőforrások takarékos felhasználását és az intelligens újrahasznosítást is magában foglalja, illetve magukat a termékeket, melyek az öblítővíz takarékos felhasználását teszik lehetővé.

Minden egyes WC, vizelde és bidé vákuum teszten esik át és öblíthetősége ellenőrzésre kerül.
A termelés miden szakaszában alapos szemrevételezés garantálja, hogy csak tökéletes munkadarabok kerülhessenek feldolgozásra a további gyártási folyamat során. Az alkalmazottak ezt a tökéletes állapotot személyes jelükkel erősítik meg minden egyes darabon és minden munkafázisban.
A LAUFEN végtesztje garantálja, hogy minden kibocsátott termék megfelel a vállalat képviselte krédónak: megbízhatóság, precíz kivitel és funkcionalitás, minden lehetséges színben és formában.

A gyönyörű kivitel mindig is a LAUFEN termékek védjegye volt, de nagy gondot fordítunk a termékek dizájnjára is. A LAUFEN több évtizede folytat sikeres együttműködést kiváló építészekkel és tervezőkkel. Az új fürdőszoba koncepciók kidolgozása során a tervezők elvárásainak tapasztalt, precíz modellezők, termékfejlesztők és mérnökök gárdája igyekszik megfelelni.

A közös cél: az elegáns anyagokat a lehetőségekhez mérten intelligensen és pragmatikusan kell megformálni az esztétikum maximalizálása mellett, miközben a környezetterhelést minimálisra kell csökkenteni az erőforrások takarékos felhasználásával, mind az előállítás, mind a használat során. A vállalat termékpalettáját innovatív anyagok fejlesztésével és gyártásba vitelével bővítjük, amelyek a fehér színhez közeli porcelán testek gyártását teszik lehetővé, de kisebb sugarú élekkel, ami karcsúbb megjelenést kölcsönöz a termékeknek. A kreatív dizájn koncepciók és a legmodernebb technológiák szerinti precíz gyártási folyamatok kölcsönhatása lehetővé teszi, hogy a fürdőszobát a részek összességének intelligens egységeként közelíthessük meg.

Az eredmény: egy rendkívül funkcionális és esztétikus termékskála. A kerámia szaniterektől, a csaptelepeken és a fürdőszoba bútorokon keresztül a tükrökig, zuhanytálcákig, fürdőkádakig és hidromasszázs rendszerekig - minden árkategóriában. Ezzel egy időben a tudást és tapasztalatot felhasználva, összhangban az ügyfelek kívánságaival, törekszünk a termékek magas fokú individualitásának megőrzésére. Rövid szállítási határidővel kínálunk a tradicionális színeken kívül különleges színeket, felületkiképzést és motívumokat, illetve méretre készült és a kívánt méretre vágható mosdókat.

A LAUFEN termékek esztétikailag tetszetős dizájnjának és magas minőségének köszönhetően egyes termékek, termékcsaládok, de még az innovatív anyagok és bemutató termek is számos nemzetközi és független szervezet bírálóbizottságának a megbecsülését nyerték el és díjban részesültek.