Teka

TEKA TERMÉKEK ISMERTETŐJE

A Teka cég leányvállalatain keresztül 33 országban van jelen, továbbá 27 gyárral rendelkezik Európában, Ázsiában és Amerikában. Termékeit több, mint 110 országban értékesíti, több, mint 100 millió fogyasztónak világszerte.

A Teka Magyarország Zrt. hazánk nagy tradíciókkal rendelkező csaptelep és szerelvény gyártója, a víz és gázfelhasználású golyóscsapok európai előállítója, a Teka konyhatechnikai termékek hazai forgalmazója. A több mint egy évszázada összegyűjtött tapasztalat és szaktudás nem csak a cég, de az egész magyar ipari kultúra része.

A sikertörténet 1900-ig vezethető vissza, amikor a gyártás és termékfejlesztés kultúrája elkezdődött az Osztrák-Magyar Monarchia területén.

Ma a Teka csoport 3 divízióba szerveződik:

1. konyha és fürdőszoba - a legnagyobb üzleti egység a vállalaton belül. 17 európai, amerikai és ázsiai gyár. Európa vezető rozsdamentes acélmosogató és konyhai berendezés (sütők, főzőlapok, páraelszívók stb.) gyártója.

2. professzionális konyha - sztenderd és egyedi gyártású konyha- és vendéglátóipari elrendezések tervezése, gyártása és értékesítése szállodaláncok, éttermek, oktatási központok, repterek és sport klubok részére.

3. konténer - magas minőségű rozsdamentes konténerek gyártása. A világon minden 3. söröshordót a Teka gyártja. A 35%-os világpiaci részesedéssel a szektor vezető vállalata. 5 literes hordóktól a 10.000 literes tároló tartályokig gyárt és értékesít termékeket.

A gyártási folyamat legfontosabb eleme a minőség, mely magába foglalja a fejlett technológiát, a legújabb dizájnt és a széles termékskálát. Legfőbb értékek közé tartozik a hitelesség, a szenvedély és a közös élmények. A fürdőszobai termékkínálat között megtalálhatóak különböző típusú és méretű csaptelepek, továbbá zuhanyrendszerek, amelyek nem csak a hagyományos variációban érhetőek el, hanem új termosztátos vagy épp a Dual Control technológiával felszerelt zuhanyrendszerek is.

A Teka a konyhai csaptelepek mellett a konyhatechnika területén is kiemelkedően teljesít. Legyen szó sütőről, kompakt készülékekről, mikrohullámú sütőkről, főzőlapokról, páraelszívókról, hűtőkről vagy mosogatógépekről, a Teka kiemelkedő minőségű termékválasztékából az egész konyháját beépítheti.