Wellis

WELLIS TERMÉKEK ISMERTETŐJE

A Wellis: magyar termék, európai minőség, XXI. századi technológia - 2003 óta.

Medencéink kialakítása során igyekeztünk a lehető legtöbb ergonómiai igénynek megfelelni. Folyamatosan az újításokra törekszünk, éppen ezért saját tervezőmérnökeinkkel közösen álmodjuk meg a fejlesztéseinket. A több, mint 16 000 m2 gyártóterületen a legmodernebb, robottechnológiával felszerelt gépészettel zajlik a termelés. Így az, ami papíron már tökéletesen eltervezett, rövid időn belül már a gyártósoron is tesztelésre kerül és a vevőink előtt mutatkozik be. A saját fejlesztésnek és gyártásnak köszönhetően maximális termékismerettel rendelkezünk, ami elengedhetetlen a precizitáshoz.

Egy Wellis termék megalkotásánál az elsődleges szempont a wellness élmény fokozása. Medenceink kitűnő relaxációt biztosítanak egy fárasztó nap után. Bizonyára a rohanó világban mindenkinek jól esik egy esti kikapcsolódás, amikor ellazulhat medencéjében. Saját gyártású thermotetőink és a többrétegű poliuretán szigetelés pénzt és energiát takarít meg Önnek. Jakuzzijaink fenntartási költsége átlagos használat mellett nem kerül többe havonta, mint egy fitness bérlet ára. A kristálytiszta vízminőségrőlpedig bio vízkezelő szereink és gondosan megtervezett szűrőberendezéseink gondoskodnak.

Termékeink gyártása során kizárólag a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával dolgozunk, ami mögött sokéves beszállítói tapasztalat áll. Számunkra legalább annyira fontos ugyanis a kiváló termékminőség, akárcsak a vevőkörünknek. Ha nem ügyelnénk erre és nem törekednénk a folyamatos fejlődésre, sosem kerülhettünk volna Európa élére a medencegyártás területén.

A 2003-as cégalapítás óta eltelt 15 év rövidsége ugyanakkor hosszúsága is tökéletesen érezhető a Wellisnél. Óriási növekedést sikerült elérnünk, amikkel termékeink egyedi designt és stílust teremte vonultak be a hazai és az export kereskedelem top gyártói közé. Minden egyes javítást és fejlesztést a Wellis saját magán tapasztalt meg, amik szépen táplálták fejlődését. Reményeink között a következő 15 év is tovább emeli majd cégünket a világgyártók elitsorába és az elégedett Wellis terméktulajdonosok töretlen növekedését hozza!

A poliuretán medence és kádtest erősítés előnyei:

    • Kiváló hangszigetelő képességel bír, jelentősen csökkenti a medencefalon áthallatszódó hangok erősségét, így a szomszédot sem fogja zavarni, ha Önnek az éjszaka közepén támadna kedve egy üditő masszázshoz.
    • Jó hőszigetelő képessége megnöveli a medencében kényelmesen – melegvíz utántöltés nélkül – eltölthető relaxációs időt, egyben jelentős energiát takaríthat meg.
    • Az üvegszál erősítéses technológiával szemben a poliuretán feldolgozásnál nem keletkezik ártalmas sztirol oldószer, mellyel a környezet védelmünket is támogatjuk.
    • Mindezen pozitív tulajdonságokat figyelmbe véve, az Európai Uniós szabványoknak mindenben megfelel.