Kád

Kád, kádak széles választékban!

Kád vásárlás kedvező kád árak mellett webáruházunkban!

Minden háztartás területén fontos és elengedhetetlen berendezések közé tartoznak a kádak, egészen pontosan a megfelelő kád vásárlás.

De milyen is egy ideális kád? Legyen kisebb mérettel rendelkező vagy éppen nagyobb? Fehér színű, fekete, vagy esetleg teljesen más? Természetesen ezekre a kérdésekre a válasz egyénfüggő. 

Kád, Kádak, kád vásárlás

A megfelelő kád kiválasztásának az érdekében elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk és pontosan tudjuk a lehetőségeinket. Milyen típusú kádak elérhetőek, amelyek a leglényegesebb paraméterekkel és tulajdonságokkal rendelkeznek számomra?

Kád vásárlás - Válassza ki az Önnek tökéletes darabot!

Webshopunk széles kád kínálattal rendelkezik, nézzen körbe és válassza ki az Ön elvárásainak megfelelő kád darabot!

kád, kádak, kád vásárlás, kád árak 

Válogasson kedvére olcsó és akciós termékeink közül.

Tovább

Ha fürdőkád vásárlás előtt állsz akkor először érdemes kigondolni hogy a hagyományos kád formát szeretnél vagy sarokkádat, a hagyományos kád forma esetén is a lemezkádak mellett az utóbbi időben egyre inkább elterjedtek az akril kádak, ezek igen széles választékban kaphatóak, ha a sarokkád mellett tetted le a voksodat akkor, lehet azonos oldalmérettel rendelkező valamint aszimmetrikus típusú kád!

Ennél is fontos szempont lehet a kádak mérete. Szűrök segítségével tudod, a számodra megfelelő kád típust kiválasztani.

.

Néhány sorban hasznos gyakorlati tippeket adunk a kád kiválasztásához. Mielőtt a kiválasztott kád vásárlásra adnánk a fejünket, mindig nézzünk utána hogy mindenben megfelel-e az ízlésünknek! Így biztosan megtudjuk, hogy a kád belső kialakítása megfelel-e az igényeiknek vagy sem. Ráadásul az akciós kád méret megválasztásánál is nagyon jó tájékozódási alap. Mielőtt akciós kád vásárlás felé kacsingatnánk, mindig mérjük le a helyet, ahova szánjunk. Esetleg ha fürdőszoba felújítás keretén belül cserélünk akciós kádat, akkor a burkolatokkal együtt terveztessük meg a fürdőszobát egy 3D program segítségével. A garanciális feltételekről mindig kérdezzük meg az eladót, hogy ne veszítsük el a gyártói garanciát. Kizárólag az előírt tisztítószerrel takarítsuk a kádat. A nem megfelelő vegyszerek alkalmazása miatt sárgulhat és a fényét is elveszítheti a fürdőkád.

Akciós kád, akciós kádak, akciós kád vásárlás, akciós kád árak 

Válogasson kedvére olcsó és akciós termékeink közül
Tovább