Mosdó és tartozékok

Mosdó akció, akciós mosdók

Akciós Mosdó vásárlás, akciós mosdó árak webáruházunkban!

Minden háztartás területén fontos és elengedhetetlen szaniteres kellékek közé tartoznak a mosdók, egészen pontosan a megfelelő mosdó vásárlás, de milyen is egy ideális mosdó? Legyen kisebb mérettel rendelkező vagy éppen nagyobb? Fehér színű, fekete, vagy esetleg teljesen más elképzelésekkel rendelkezünk? Természetesen ezekre a kérdésekre a válasz egyénfüggő. akciós mosdó, mosdó akció folyamatosan oldalunkon!

Mosdó, mosdók,mosdó árak, mosdó vásárlás 

A megfelelő mosdó kiválasztásának az érdekében elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk és pontosan tudjuk a lehetőségeinket. Milyen típusú mosdók elérhetőek, amelyek a leglényegesebb paraméterekkel és tulajdonságokkal rendelkeznek számomra?

Mosdó akció, Akciós Mosdó vásárlás - Válassza ki az Önnek tökéletes mosdó kelléket!

Webshopunk széles mosdó kínálattal rendelkezik, nézzen körbe és válassza ki az Ön elvárásainak megfelelő mosdó darabot!

mosdó, mosdók, mosdó vásárlás, mosdó árak kedvezően

Tovább

Házunkban a fürdőszobánkban a mosdó, mosdók szerepe elég evidens, azonban sokan nem tudják, milyen is lenne a megfelelő mosdókagyló számukra.
Széles akciós mosdó termék kínálatunkban könnyedén talál az Ön ízlésének megfelelő mosdót fürdőszobájába. Az akciós mosdók eltérhetnek formavilágukban, vonalvezetésükben, funkciójukban, illetve alapanyagukban is.

Fontos tudnivaló:

Az akciós mosdó termékeink minőséget képviselnek, ezért gyártóik több éves garanciát vállalnak termékeikre.

Mosdó illetve mosdókagyló esetében megkülönböztetjük az önmagában álló fali mosdót, valamint a pultba, bútorba beépíthető típust. A fali mosdót esztétikusabbá teszi, ha mosdólábbal vagy szifontakaróval építjük be, de ezek nélkül is felszerelhetőek, a kis kézmosók estében csak szifontakaró nélkül tervezhetünk. 

Falra szerelhető mosdók:

A hagyományos fali mosdó a legismertebb és a legelterjedtebb típús a világ minden táján. ez a fajta a bútorba építésre nem alkalmas. Továbbá kicsi a mosdókagylók felülete és kialakításuk miatt az oldalain lefolyó víz az esetleg alá helyezett bútor tetejét áztathatja.

Előnyösebb kialakításúak a szárnyas mosdók, amelyek ugyancsak a falra erősíthetők, de oldalra kinyúló széles peremei különféle eszközök tárolására alkalmas, ezért jobban kihasználhatók a hagyományos fali mosdóknál.

A falra erősíthető szifontakaróval kiegészítve a műanyag lefolyók is elrejthetők könnyedén. A nehezen kihasználható sarkok esetében a sarokmosdó a megfelelő választás melyet a méretben megfelelő változatával lehet hasznosítani. A fali mosdók formaválasztéka bőséges, anyaguk általában porcelán. A modernebb változatokat a neves gyártók kínálatából érdemes kiválasztani.

Akciós mosdó vásárlás, mosdó akció, akciós mosdók, mosdó árak kedvezően!

Bútorokra, pultra építhető mosdó típusok:

Mint az a nevéből is tisztán látszódik, az ilyen akciós mosdók valamilyen meglévő pult felületére, bútordarab tetejére is felszerelhetők. A beszerelésük és a beépítési lehetőségeik miatt leginkább a medence magasságát kell figyelembe venni és nagy figyelmet fordítani arra hogy a beépítés után a mosdó felső pereme nehogy túl magasra kerüljön.

Ezeknek az akciós mosdóknak egyenes az alja, így egyszerűen bármilyen sík pult-, vagy bútor felületére felerősíthetők. A megfelelő méretű szifon-, illetve csapnyílás kialakítása után szakszerűen leragasztva és körbeszigetelve rögzíthetők.

A hozzá illő csap magasságát is a mosdó medence pereméhez igazodva kell kiválasztani, mert a csaptelepet nem mindig a mosdótálra kell felszerelni.

Tovább