WC

WC Akció, Akciós WC vásárlás kedvező WC árak mellett webáruházunkban!

Minden háztartás területén fontos és elengedhetetlen berendezések közé tartoznak a WC termékek, egészen pontosan a megfelelő WC vásárlás, de milyen is egy ideális akciós WC? Fehér színű, fekete, és stílusát illetően is nehéz a döntés? Természetesen ezekre a kérdésekre a válasz egyénfüggő. WC akcióWc árak kedvezően itt! 

Akciós WC, akciós WC vásárlás, akciós WC vásárlás árak 

A megfelelő akciós WC kiválasztásának az érdekében elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk és pontosan tudjuk a lehetőségeinket. Milyen típusú WC termékek elérhetőek, amelyek a leglényegesebb paraméterekkel és tulajdonságokkal rendelkeznek számomra?

Akciós WC, Akciós WC vásárlás, kedvező WC árak- Válassza ki az Önnek tökéletes darabot!

Webshopunk széles WC kínálattal rendelkezik, nézzen körbe és válassza ki az Ön elvárásainak megfelelő WC darabot!

Akciós WC, akciós WC vásárlás, akciós WC árak kedvezően

 

Tovább

Típusok

1.Hátsó kifolyású WC:

A hátsó kifolyású WC esetében a szennyvíz a WC csészéből hátsó irányban távozik. A panell házakban igen elterjedt szerelési technika. A legnagyobb hátránya, hogy a bekötőcső a csésze mögött szabad szemmel is látszik, ha nincs burkolva ezért esztétikailag nem a leg megfelelőbb!.

2.Alsó kifolyású WC:

Az alsó kifolyású  WC típusnál a szennyvíz a WC-csészéből lefelé távozik. egyik legnagyobb előnye, hogy a lefolyó a WC-csésze alatt van és nem látható szabad szemmel ezért extrán esztétikus.

3.Falra szerelhető WC falon belüli WC-tartállyal:

Ennél az akciós WC típusnál a tartály egy előre megépített  gipszkarton falban helyezkedik el. Ezt a gyári keretet rögzítik több ponton, majd körbeburkolják a falban. Következő lépésként a falból kiálló szerelőcsavarokra szerelhető a WC-csésze. Ezek a WC csészék mélyöblítésűek. Burkolás után csak a nyomólap tárul a szemünk elé, és természetesen a felszerelt WC-csésze.  Hátránya a magasabb wc árak, és nagyobb hiba esetén a bontással járó munka és költség! Előnye az esztétikus kivitel, továbbá a kétlépcsős öblítésű nyomólap lehetőség

4.Monoblokkos WC:

Ennél az akciós WC típusnál a víztartály kötéssel, gumitömítéssel van rögzítve a kialakított helyre a WC csészéhez. Összeszerelés után önálló egységet képvisel a wc tartály és a wc csésze. Hátránya, hogy a tartály csak a WC-csészén helyezhető el, továbbá a magas wc árak, és nincs sok kompatibilitási lehetőség.

Akciós WC, WC akció, Akciós wc árak, Akciós WC vásárlás itt!

Tovább